Nieuws

Evaluatie Project Sarah

Vanaf 1 januari 2018 gaat Project Sarah een evaluatie-periode in en zullen er tot nader bericht geen voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd.

Als u contact met ons wil opnemen kan dat via Contact op deze website, bellen met Bevolkingsonderzoek Zuid-West tel: 088-2482100 of mailen naar communicatie@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl.

 

 

lees meer
kalberdaEvaluatie Project Sarah
post-west-1.jpg

hoge opkomst bij de voorlichtingen in West

de voorlichtingsbijeenkomsten in Middelland en Nieuwe Westen zijn goed bezocht.

Dinsdag 7 november waren er 23 vrouwen van heel diverse nationaliteiten, allemaal erg geïnteresseerd en met veel vragen. Een vrouw die zelf van borstkanker genezen is, adviseerde de andere dames gehoor te geven aan de oproep voor het bevolkingsonderzoek, zodat je er bijtijds bij bent als er iets mis is maar ook positief te denken. Een aantal vrouwen gaf aan al jaren de envelop van het bevolkingsonderzoek te ontvangen, maar die dan weg te gooien. Schaamte, angst voor het onderzoek en de uitslag ervan werden als oorzaken genoemd voor niet-deelname. Na afloop hebben 6 vrouwen direct een afspraak gemaakt voor het bevolkingsonderzoek. Vooral de tip dat je een afspraak samen met een buurvrouw of vriendin kan maken zodat je niet alleen hoeft te gaan hielp hen over de streep.

Dit jaar zullen er nog voorlichtingen zijn in Spangen, Delfshaven, Feijenoord en Tarwewijk. Hou de agenda op deze website in de gaten!

 

 

lees meer
kalberdahoge opkomst bij de voorlichtingen in West
Rotterdam-West-e1503915072451.jpg

Project Sarah naar Centrum en West van september t/m januari

na de grote vakantie gaat Project Sarah naar West en zullen er vanaf september t/m januari nieuwe voorlichtingen georganiseerd worden in de volgende wijken:

lees meer
kalberdaProject Sarah naar Centrum en West van september t/m januari
projectsarahNieuws